Sale Робот порохотяг Xiaomi Mi Robot Vacuum SDJQR02RR White (УЦ-SKV4000CN/SKV4022GL)

Код: 75003
Артикул: УЦ-SKV4000CN/SKV4022GL
Цей товар знятий з виробництва. Перегляньте нові товари
Характеристики
  • Виробник
    XIAOMI
  • Клас
    Роботи порохотяги
  • Тип
    мішок + контейнер
  • Потужність, Вт
    до 100
  • Вид прибирання
    Сухе
Купити в 1 клік
  • Виробник XIAOMI
  • Клас Роботи порохотяги
  • Тип мішок + контейнер
  • Потужність, Вт до 100
  • Вид прибирання Сухе

Відчуйте перевагу сучасних технологій в своєму будинку – розумний пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum переведе прибирання на абсолютно новий рівень. Вам більше не доведеться тягти за собою з кімнати в кімнату громіздкий клінінговий девайс і ретельно терти щіткою пилососа по підлозі – унікальні датчики робота запам'ятовують задану інформацію і забезпечують ідеальний результат прибирання.

Дизайн і конструкція – гармонія стилю і надійності

Робот-пилосос Mi Robot Vacuum Cleaner виконаний у звичній для таких пристроїв формі – дисковій, для автоматичної підзарядки обладнання передбачена мініатюрна док-станція. Вбудована батарея має ємність 5200 мАч, і цього заряду достатньо для безперервного функціонування пилососа протягом майже трьох годин.

Створюючи Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner, виробники використовували модульну структуру з акцентом на мінімальну товщину корпуса девайса. Чому так? Все дуже просто – робот-пилосос прибирає не тільки у вільному від меблів просторі, він без проблем збере сміття під ліжками і столами. Висота пристрою становить всього лише 9,6 см, і це явна його перевага, яка відкриває широкі можливості для застосування у важкодоступних місцях, куди стандартному пилососу ніяк не добратися.

Корпус пилососа виконаний в білому кольорі, він відмінно гармонує з меблевим і технічним наповненням будь-якої кімнати. Цей стильний клінінговий елемент стане не тільки функціональним і надійним помічником у вашому будинку – під час прибирання його можна прийняти за додатковий дизайнерський аксесуар інтер'єру.

Технічні характеристики пилососа Xiaomi Mi Robot Vacuum

Пройдіться босоніж і оцініть бездоганну роботу інноваційного робота-пилососа Mi Robot Vacuum від бренду Xiaomi. Такий результат забезпечують наступні технічні характеристики девайса:

  • вид прибирання – сухе, збір пилу і сміття відбувається шляхом всмоктування їх всередину збирального агрегату без застосування води;
  • тип пилозбірника – контейнер-циклон, його зручно очищувати від зібраного сміття, якщо порівнювати з тканинним мішком;
  • система фільтрації – циклон, пил після всмоктування в контейнер ніби пресується, утворюючи один клубок. Особливо цінують такий збір сміття алергіки, оскільки пил не піднімається вгору під час очищення контейнера;
  • споживана потужність – 55 Вт, девайс відноситься до економних пристроїв;
  • тип живлення – акумуляторний, відсутність проводів можна розцінювати як перевагу обладнання, вони не плутаються під час прибирання і не обмежують територію для його переміщення;
  • насадки – основна щітка з прямим всмоктуванням і бічні щітки.

Ні пилу, ні бруду під ногами – все стерильно чисто, навіть в міжплиткових швах!

Унікальна система очищення – прибираю тільки там, де брудно

Рівень IQ «штучного інтелекту» клінінгового девайса високий – робот-пилосос самостійно аналізує своє переміщення по кімнаті або офісу, формує найбільш вигідний маршрут для прибирання.

Пилосос обладнаний інноваційним лазерним датчиком LSD – він неймовірно точно визначає відстань до стін, меблів та інших предметів, розташованих на підлозі. Сенсор датчика виробники робота грамотно помістили на верхній частині пристрою, він обертається на 360 градусів і сканує простір. Це справжній революційний підхід до прибирання приміщень, хоча ціна Xiaomi Mi Robot Vacuum знаходиться на рівні середнього пилососа з поліпшеним функціоналом.

Завдяки «родзинці» агрегату, датчику LSD, робот вибудовує точну траєкторію руху і складає карту однієї або відразу декількох кімнат, за якими він переміщається. Радіус функціонування – близько 6 м. Обертається верхня частина робота зі швидкістю 1 повний оборот за 5 секунд.

Аналіз отриманої інформації в реальному часі відбувається 3-ма процесорами – 4 ядерним, співпроцесором і процесором для обробки зображень. Така серйозна технічна начинка забезпечує безперебійну роботу гаджета – він не «замислюється» під час прибирання, а слідує вже готовому, продуманому маршруту. Якщо ви віддаєте перевагу бездоганному очищенню підлоги та її покриття без клопоту – купіть Xiaomi Mi Robot Vacuum і насолоджуйтеся результатом!

Відстежуйте статус прибирання в реальному часі

Потужна апаратна частина пилососа дозволяє управляти ним з іншого обладнання, наприклад, персонального смартфона або планшета. Скачайте фірмовий додаток Mijia на пристрій з операційною системою Android або iOS, задавайте параметри і координати прибирання, контролюйте робочий процес. А додаткова функція обмеження території прибирання дозволяє чітко вибудовувати границі для переміщення пилососа – наприклад, лише до дверей вітальні, щоб не відволікати гостей від свята.

Ви завжди будете знати, де і як прибирає робот-пилосос, які кімнати вже чисті, а які ще ні. Вся інформація відображається на екрані вашого гаджета, також в додатку можна змінювати параметри роботи пристрою. Це досконалість інновацій для чистоти вашого будинку!

Технологія SLAM

Simultaneous Localization аnd Mapping, а скорочено SLAM - це технологія, на якій ґрунтується функціонування клінінгового девайса бренду Ксіомі. Задається вона алгоритмом одночасної навігації і побудови карт місцевості онлайн. Така технологія застосовується не тільки в роботі-пилососі, а й у інших інноваційних розробках, наприклад, в марсоходах NASA і проектах Google.

Дані збираються з різних датчиків, таких як гіроскоп, одометр, акселерометр. Система генерує їх, отримуючи чітку картинку в конкретний момент, і вже на її основі планує прибирання. Ще одна важлива характеристика пилососа – унеможливлення повторного проходження роботом по вже прибраній території. Таким чином, економиться час на маніпуляції прибирання і заряд акумулятора на переміщення робота-пилососа.

Інноваційна розробка – безщітковий двигун NIDEC

Проектуючи новий девайс, фахівці компанії Xiaomi підібрали на рідкість вдале поєднання механізмів і елементів. Їх загальна ціль – максимально якісне прибирання і чиста підлога. Домогтися ідеального результату допомагає оригінальний безщітковий мотор NIDEC. Це серйозний елемент, серце пилососа, який відповідає за всмоктувану потужність всього пристрою. Максимальний потік повітря 0,67 м³ / хв.

Разом з двигуном NIDEC в парі працюють і спеціальні обертові валики – вони не тільки підбирають пил і сміття з килимового покриття, але і очищають важкодоступні ділянки в приміщенні, наприклад, кути і стики біля меблів.

Переваги і додаткові особливості Mi Robot Vacuum Xiaomi

На ринку побутової техніки представлено чимало моделей роботів-пилососів різних брендів і вартості. Але якщо ви вже вирішили придбати для себе такий агрегату, краще Xiaomi Mi Robot Vacuum купити в Україні. Тільки в цьому пристрої вдало поєднуються такі переваги:

  • можливість налаштовувати не тільки час, але і дату початку збирання – ви самі створюєте графік роботи для свого пунктуального електронного помічника. Це не тільки зручно, але й істотно заощаджує час – не потрібно щоразу заново включати девайс;
  • система очищення неймовірно потужна, як для такого малогабаритного агрегату – тиск він створює до 1800 Паскалей;
  • управляти пилососом і задавати для нього зони роботи можна через пульт дистанційного керування. Для особливо просунутих користувачів, яким важливе постійне спостереження і контроль сучасних гаджетів, є можливість управляти роботом-пилососом через свій смартфон;
  • період автономної роботи становить 2,5 години, і цього часу повинно вистачити для повноцінного прибирання кількох кімнат;
  • корпус пристрою виготовлений з нержавіючої сталі, він не пошкоджується від випадкових несильних ударів, на ньому не розвивається корозія після контакту з водою;
  • акумулятор не розряджається до нуля – про це подбає захист від надмірного розряду батареї. А як тільки йому знадобиться підзарядка, гаджет самостійно підключиться до док-станції. У ній передбачена європейська вилка;
  • пилосос під час роботи не перегрівається, для цього в ньому є спеціальна функція захисту;
  • ще одна важлива функція – захист від високої напруги;
  • спеціально для українського користувача передбачена голосова індикація українською мовою.

Але і це ще не все! Користувачі цінують клінінгове обладнання компанії Ксіомі за наступні додаткові особливості:

  • автоматична постановка на зарядку;
  • відсутність мішка для збору пилу;
  • ультразвуковий радар;
  • програмування девайса на кілька днів вперед;
  • таймер;
  • спідометр;
  • протиударні датчики і відстеження перешкод на шляху пилососа;
  • додатково датчики великих частинок, швидкості обертання;
  • електронний компас.

Завдяки 12 різним датчикам, пилосос зорієнтується навіть в лабіринті. Йому під силу очистити поверхні біля стін, де звичайним щіткам просто не впоратися. Але пилосос Мі Робот Вакуум своїми інноваційними бічними щітками збере дрібні крихти і частинки пилу на відстані 10 мм від стіни.

Зацікавила пропозиція? Такий робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum купити в Києві можна вже зараз – наш інтернет-магазин пропонує для цього найвигідніші умови. Додатковий бонус – пристойна гарантія від виробника. Доставка для жителів Києва можлива в день замовлення. По Україні товар транспортується популярними службами доставки.

Відчуйте перевагу сучасних технологій в своєму будинку – розумний пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum переведе прибирання на абсолютно новий рівень. Вам більше не доведеться тягти за собою з кімнати в кімнату громіздкий клінінговий девайс і ретельно терти щіткою пилососа по підлозі – унікальні датчики робота запам'ятовують задану інформацію і забезпечують ідеальний результат прибирання.

Дизайн і конструкція – гармонія стилю і надійності

Робот-пилосос Mi Robot Vacuum Cleaner виконаний у звичній для таких пристроїв формі – дисковій, для автоматичної підзарядки обладнання передбачена мініатюрна док-станція. Вбудована батарея має ємність 5200 мАч, і цього заряду достатньо для безперервного функціонування пилососа протягом майже трьох годин.

Створюючи Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner, виробники використовували модульну структуру з акцентом на мінімальну товщину корпуса девайса. Чому так? Все дуже просто – робот-пилосос прибирає не тільки у вільному від меблів просторі, він без проблем збере сміття під ліжками і столами. Висота пристрою становить всього лише 9,6 см, і це явна його перевага, яка відкриває широкі можливості для застосування у важкодоступних місцях, куди стандартному пилососу ніяк не добратися.

Корпус пилососа виконаний в білому кольорі, він відмінно гармонує з меблевим і технічним наповненням будь-якої кімнати. Цей стильний клінінговий елемент стане не тільки функціональним і надійним помічником у вашому будинку – під час прибирання його можна прийняти за додатковий дизайнерський аксесуар інтер'єру.

Технічні характеристики пилососа Xiaomi Mi Robot Vacuum

Пройдіться босоніж і оцініть бездоганну роботу інноваційного робота-пилососа Mi Robot Vacuum від бренду Xiaomi. Такий результат забезпечують наступні технічні характеристики девайса:

  • вид прибирання – сухе, збір пилу і сміття відбувається шляхом всмоктування їх всередину збирального агрегату без застосування води;
  • тип пилозбірника – контейнер-циклон, його зручно очищувати від зібраного сміття, якщо порівнювати з тканинним мішком;
  • система фільтрації – циклон, пил після всмоктування в контейнер ніби пресується, утворюючи один клубок. Особливо цінують такий збір сміття алергіки, оскільки пил не піднімається вгору під час очищення контейнера;
  • споживана потужність – 55 Вт, девайс відноситься до економних пристроїв;
  • тип живлення – акумуляторний, відсутність проводів можна розцінювати як перевагу обладнання, вони не плутаються під час прибирання і не обмежують територію для його переміщення;
  • насадки – основна щітка з прямим всмоктуванням і бічні щітки.

Ні пилу, ні бруду під ногами – все стерильно чисто, навіть в міжплиткових швах!

Унікальна система очищення – прибираю тільки там, де брудно

Рівень IQ «штучного інтелекту» клінінгового девайса високий – робот-пилосос самостійно аналізує своє переміщення по кімнаті або офісу, формує найбільш вигідний маршрут для прибирання.

Пилосос обладнаний інноваційним лазерним датчиком LSD – він неймовірно точно визначає відстань до стін, меблів та інших предметів, розташованих на підлозі. Сенсор датчика виробники робота грамотно помістили на верхній частині пристрою, він обертається на 360 градусів і сканує простір. Це справжній революційний підхід до прибирання приміщень, хоча ціна Xiaomi Mi Robot Vacuum знаходиться на рівні середнього пилососа з поліпшеним функціоналом.

Завдяки «родзинці» агрегату, датчику LSD, робот вибудовує точну траєкторію руху і складає карту однієї або відразу декількох кімнат, за якими він переміщається. Радіус функціонування – близько 6 м. Обертається верхня частина робота зі швидкістю 1 повний оборот за 5 секунд.

Аналіз отриманої інформації в реальному часі відбувається 3-ма процесорами – 4 ядерним, співпроцесором і процесором для обробки зображень. Така серйозна технічна начинка забезпечує безперебійну роботу гаджета – він не «замислюється» під час прибирання, а слідує вже готовому, продуманому маршруту. Якщо ви віддаєте перевагу бездоганному очищенню підлоги та її покриття без клопоту – купіть Xiaomi Mi Robot Vacuum і насолоджуйтеся результатом!

Відстежуйте статус прибирання в реальному часі

Потужна апаратна частина пилососа дозволяє управляти ним з іншого обладнання, наприклад, персонального смартфона або планшета. Скачайте фірмовий додаток Mijia на пристрій з операційною системою Android або iOS, задавайте параметри і координати прибирання, контролюйте робочий процес. А додаткова функція обмеження території прибирання дозволяє чітко вибудовувати границі для переміщення пилососа – наприклад, лише до дверей вітальні, щоб не відволікати гостей від свята.

Ви завжди будете знати, де і як прибирає робот-пилосос, які кімнати вже чисті, а які ще ні. Вся інформація відображається на екрані вашого гаджета, також в додатку можна змінювати параметри роботи пристрою. Це досконалість інновацій для чистоти вашого будинку!

Технологія SLAM

Simultaneous Localization аnd Mapping, а скорочено SLAM - це технологія, на якій ґрунтується функціонування клінінгового девайса бренду Ксіомі. Задається вона алгоритмом одночасної навігації і побудови карт місцевості онлайн. Така технологія застосовується не тільки в роботі-пилососі, а й у інших інноваційних розробках, наприклад, в марсоходах NASA і проектах Google.

Дані збираються з різних датчиків, таких як гіроскоп, одометр, акселерометр. Система генерує їх, отримуючи чітку картинку в конкретний момент, і вже на її основі планує прибирання. Ще одна важлива характеристика пилососа – унеможливлення повторного проходження роботом по вже прибраній території. Таким чином, економиться час на маніпуляції прибирання і заряд акумулятора на переміщення робота-пилососа.

Інноваційна розробка – безщітковий двигун NIDEC

Проектуючи новий девайс, фахівці компанії Xiaomi підібрали на рідкість вдале поєднання механізмів і елементів. Їх загальна ціль – максимально якісне прибирання і чиста підлога. Домогтися ідеального результату допомагає оригінальний безщітковий мотор NIDEC. Це серйозний елемент, серце пилососа, який відповідає за всмоктувану потужність всього пристрою. Максимальний потік повітря 0,67 м³ / хв.

Разом з двигуном NIDEC в парі працюють і спеціальні обертові валики – вони не тільки підбирають пил і сміття з килимового покриття, але і очищають важкодоступні ділянки в приміщенні, наприклад, кути і стики біля меблів.

Переваги і додаткові особливості Mi Robot Vacuum Xiaomi

На ринку побутової техніки представлено чимало моделей роботів-пилососів різних брендів і вартості. Але якщо ви вже вирішили придбати для себе такий агрегату, краще Xiaomi Mi Robot Vacuum купити в Україні. Тільки в цьому пристрої вдало поєднуються такі переваги:

  • можливість налаштовувати не тільки час, але і дату початку збирання – ви самі створюєте графік роботи для свого пунктуального електронного помічника. Це не тільки зручно, але й істотно заощаджує час – не потрібно щоразу заново включати девайс;
  • система очищення неймовірно потужна, як для такого малогабаритного агрегату – тиск він створює до 1800 Паскалей;
  • управляти пилососом і задавати для нього зони роботи можна через пульт дистанційного керування. Для особливо просунутих користувачів, яким важливе постійне спостереження і контроль сучасних гаджетів, є можливість управляти роботом-пилососом через свій смартфон;
  • період автономної роботи становить 2,5 години, і цього часу повинно вистачити для повноцінного прибирання кількох кімнат;
  • корпус пристрою виготовлений з нержавіючої сталі, він не пошкоджується від випадкових несильних ударів, на ньому не розвивається корозія після контакту з водою;
  • акумулятор не розряджається до нуля – про це подбає захист від надмірного розряду батареї. А як тільки йому знадобиться підзарядка, гаджет самостійно підключиться до док-станції. У ній передбачена європейська вилка;
  • пилосос під час роботи не перегрівається, для цього в ньому є спеціальна функція захисту;
  • ще одна важлива функція – захист від високої напруги;
  • спеціально для українського користувача передбачена голосова індикація українською мовою.

Але і це ще не все! Користувачі цінують клінінгове обладнання компанії Ксіомі за наступні додаткові особливості:

  • автоматична постановка на зарядку;
  • відсутність мішка для збору пилу;
  • ультразвуковий радар;
  • програмування девайса на кілька днів вперед;
  • таймер;
  • спідометр;
  • протиударні датчики і відстеження перешкод на шляху пилососа;
  • додатково датчики великих частинок, швидкості обертання;
  • електронний компас.

Завдяки 12 різним датчикам, пилосос зорієнтується навіть в лабіринті. Йому під силу очистити поверхні біля стін, де звичайним щіткам просто не впоратися. Але пилосос Мі Робот Вакуум своїми інноваційними бічними щітками збере дрібні крихти і частинки пилу на відстані 10 мм від стіни.

Зацікавила пропозиція? Такий робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum купити в Києві можна вже зараз – наш інтернет-магазин пропонує для цього найвигідніші умови. Додатковий бонус – пристойна гарантія від виробника. Доставка для жителів Києва можлива в день замовлення. По Україні товар транспортується популярними службами доставки.

Код: 85824
Код: 85825
Код: 85826
Код: 55998
Код: 86436
Закрити

Введіть номер телефону
і ми вам перезвоним

Ми вже звоним вам на номер

Ми не встигли? Вибчте ми обовязково
вам перезвоним в найближчий час

Viber

Telegram

Skype

Instagram

nec.if.ua@gmail.com

Связаться с NEC

Зв'язатись
з NEC.IF.UA

Обратный звонок
Callback Support
Close
 

Вхід

Реєстрація

Зареєструватись Вернутись

Відновлення паролю

Будь ласка, введіть Вашу адресу електронної пошти, на яку ми вишлемо лист для відновлення паролю.
Відновити Згадав